Logistiek, opslag en kantoorruimte

REISruim

Of je nu overwintert in het warme Zuiden of enkel tijdens de schoolvakanties met je camper, caravan of boot eropuit trekt, wanneer je thuis bent staat zo’n groot voertuig niet echt knap in je voortuin. Bij Het Ruim helpen we je graag met een veilige haven voor je compagnon de route. Ook je auto is welkom. Dankzij de 24/7 camerabewaking en andere veiligheidsmaatregelen kan jij ondertussen in je eigen bed op beide oren slapen.

REISruim Het Ruim

Ter plekke bij Het Ruim kan je natuurlijk steeds op de assistentie van onze medewerkers en de voorzieningen van onze infrastructuur rekenen. We garanderen je een beveiligde en (naar keuze) overdekte parking voor je camper, caravan,  vouwwagen, boot of auto met 24/7 camerabewaking. Voor het ophalen of afzetten van uw voertuig, maakt u een afspraak zodat een medewerker uw camper/caravan veilig van en naar z’n plekje kan brengen.

Het Ruim voorziet ook voor het REISruim een aantal logistieke & praktische voorzieningen en kan waar nodig extra diensten aanbieden. Bespreek je wensen en behoeften met de verantwoordelijke. Een greep uit onze services:

  • weegbrug;
  • wasplaats;
  • pomp voor banden;
  • opslag voor gasflessen;
  • transport van en naar de camping;

Interesse?

Wil je graag een plekje aan boord van Het Ruim? Neem dan snel contact met ons op.
We bieden je een kant-en-klare of individueel uitgewerkte oplossing aan.

Contacteer ons