Logistiek, opslag en kantoorruimte

KANTOORruim

Bij Het Ruim is er plaats voor mensen. Naast een brede range logistieke en opslag-oplossingen, kan je bij ons ook terecht voor kantoorruimtes (tussen 15 m2 en 50 m2).

Heb je even behoefte aan extra hens aan dek en weet je niet waar die te plaatsen, of zoek je een langdurige uitbreiding van je bedrijf? De lichtrijke bureauruimtes opgetrokken uit staal en glas bieden een inspirerend antwoord op het werkritme van vandaag: coworking, flexplekken, tijdelijke vergaderruimtes of een vast kantoor, je vindt het bij Het Ruim. De kantoorruimtes kunnen apart gehuurd worden, maar je kan er ook meerdere huren en één groot landschap creëren – al dan niet met uitzicht op een loods (Groot Ruim).

 Overzicht  icoon

Om in alle comfort te werken, is er in KANTOORruim sanitair voorzien, maar ook een keuken, bergruimtes en een balie met permanentie tussen 9 en 17 uur. KANTOORruim heeft een aparte ingang dan die voor WERK- en OPruim. Echte workaholics kunnen met hun persoonlijke badge en toegangscontrole 24/7 het kantoor betreden.

Het Ruim voorziet een uitgebreid aanbod logistieke & praktische ondersteuning en kan waar nodig extra diensten aanbieden. Bespreek je wensen en behoefte met de beheerder. Een greep uit onze services:

  • ruime parking voor jezelf, je team en bezoekers;
  • elektrische laadpalen voor jezelf, je team en bezoekers;
  • aangename buitenruimte om te lunchen of voor walking meetings;
  • extra fysieke mankracht wanneer nodig;
 Kantoorruim

VERGADERruim

 Kantoorruim

Behoefte aan een inspirerende kajuit om samen met je team of bedrijf het ruime sop te verkennen? Het vergaderruim is een aparte vergaderruimte die je per dagdeel (ochtend, middag en/of avond) kan boeken voor brainstormsessies, workshops, vergaderingen, tot 20 aanwezigen en is voorzien van de nodige technische snufjes.

Interesse?

Wil je graag een plekje aan boord van Het Ruim? Neem dan snel contact met ons op.
We bieden je een kant-en-klare of individueel uitgewerkte oplossing aan.

Contacteer ons